16.2.2020

DJI_0270.jpg

Tulokset 17.2.2019

_DSC9927.jpg

Västerby Långloppet on nyt Vasaloppetin luokittelukilpailu

Västerby Långloppet on perinteinen pitkän matkan hiihto, jonka Österby Sportklubb rf järjestää. Hiihto on pidetty joka vuosi vuodesta 2008 lähtien, tänä vuonna kisa järjestetään sunnuntai 16.2, lähtö kl10:00. Ladut kiertävät Västerbyn ulkoilualueen hienoja metsäteitä. Vuoden 2020 hiihto on taas Vasaloppetin luokittelukilpailu.

VL_Officellt_Seedningslopp_bla 200px.jpg
 
IMG_9401.jpg

Sopii sekä harrastajille että kilpahiihtäjille

Hiihto sopii sekä harrastajille että myös kilpahiihtäjille. Luokittelukilpailu on 42 km pituinen ja hiihdetään perinteisellä tyylillä, kolme kertaa 14 km lenkki. Kilpailussa on myös mahdollista hiihtää 14 km ja 28 km matkat, nämä harrasteluokat eivät ole luokittelukilpailuja. Huoltopisteitä on yksi maastossa sekä myös yksi uudelle kierrokselle lähdettäessä, jonka perusteella luokittelukilpailussa on 5 huoltopistettä noin 7 km välein.

Palkintoja jaetaan parhaille mies- sekä naiskilpailijoille. Kaikille kilpailijoille on myös olemassa palkintopöytä josta saa valinnanvapaisen palkinnon.
 

_DSC0053.jpg

14 kilometria kauneinta Raaseporia

Västerby Långloppet hiihdetään Raaseporin Västerbyssä. Kilpailukeskus sijaitsee Västerby hiihtokeskuksella jossa löytyy autojen pysäköintipaikat osallistujille. Kisan tuloksia pääsee seuraamaan täältä.

Huom! löydät nyt myös voitelusuositukset täältä!

karta2.png
höjdkurva.png

 

 

Varaa lähtöpaikkasi heti!

Ilmoittautuminen on nyt avattu, pääset varaamaan oman lähtöpaikan tästä. Löydät kilpailupaikan osoitteen sekä paljon muuta tärkeätä ja hyödyllistä infoa tästä ohjeesta.

västerby långlopp low res 2020.jpg